USA

Rundresor – Flygpass – Hyrbilar –Hotellbokningar

”Det stora landet borta i väster är inte lika spännande som det en gång har varit” säger många.
Oj så fel man kan ha.
Tänk på att USA är inte bara New York,San Francisco,Chicago,Miami,Disneyland och Hollywood även om man skulle tro det ibland.

Här finns så mycket att upptäcka att det skulle ta flera år att se allt som detta enorma land har att erbjuda. Har ni varit på en hjulbåts ångare ner för Mississippifloden? Har ni ridit ut på de fantastiska öppna vidderna i Montana? Har ni sett hur höstens alla färger sprakar omkring er genom hela staten Main på hösten eller hur alla körsbärsträden blommar i Washington D.C på våren?

800px-USA_Flag_Map.svg

 

Vi kan ordna fantastiska arrangemang i USA helt enligt era önskemål.

Kombinera flygpass med bilhyror t.ex. Vi kan skapa fly/drive paket till er där ni bestämmer helt hur ni vill köra och vi ser till att hotellet är bokat och klart när ni år er slutdestination för den dagen. I dessa paket får ni kartor, informationsbroschyrer och mycket annat som ni kommer att behöva under er färd.

Ni kanske vill ha en teater weekend i New York? Inga problem, vi kan ordna era teater biljetter eller kanske opera biljetter till Metropolitan? Hockey fan? Madison Square Garden och New York Rangers nästa stop. Vi bokar bord till er på Windows of the World, eller ni kanske vill gå till The Rainbow Room och ta en drink och dansa till ett av det många fantastiska storbanden.

Vi kan USA om det så gäller en weekend i New York eller om ni skall titta på gejsrarna i Yellowstone Park. Kombinera fastlandet med Hawaii– spel & show i Las Vegas.

Rodeos i Texas, Elvis Graceland i Memphis, vingårdarna i Californien, Redwood träden i Seattle, Indian bebyggelsen i New Mexico, pelikanerna och solnedgången i Key West, detta är bara en bråkdel av vad denna fantastiska kontinent har att erbjuda .

Det finns något för alla och vi finns för att hjälpa er med alla speciella önskemål.

Välkomna till vårt USA