Europa

Vad gör en konferens lyckad och minnesvärd eller en mycket efterlängtad weekend resa lyckad? Innehållet i konferensmaterialet naturligtvis men också platsen, upplevelserna.

Det skall helst vara annorlunda men välorganiserat, ett bra boende och trevliga middagar men till rimliga priser, aktiviteter som engagerar men inte blir utmattande. Allt detta kan vi.

Exempelvis:
Transfer från flygplatsen sjövägen in till Amsterdam eller en Baskisk Olympiad i Biarritz, kanske en fantastisk portvins runda som avslutas på en Pousada i Norra Portugal. Varför inte vinprovning på de underbara slotten kring Bordeaux, eller en lunch bestående av färsk gåslever och ett glas Sauterne i Perigore. Bo och konferera på Chateau des Vigiers i Monestier med deras härliga golfbana och egen vingård.

Eller kanske ta hela gruppen på cykeltur i Normandie en eftermiddag och med bågskytte tävlingar som en extra krydda. Jakt på ett av Skottlands många slott eller öl provningar på ”Snabba Dödens kafé ” i Bryssel.

Vi gör era konferenser effektiva, annorlunda, roliga och minnesvärda. Det är just dess typer av arrangemang som vi är bäst på. Vi har mycket bra lokala agenter på plats som vi har samarbetat länge med. De är alltid tillgängliga och vi vet att de tar väl hand om våra gäster och konferensdeltagare.

Här finner ni ett litet urval av de destinationer som vi har erfarenhet av och känner lite extra för. Vi har haft konferenser här tidigare och vet vad ni skall och inte skall göra. Var ni skall bo och definitivt inte bo med tanke på konferensernas utformning och krav, hur man skall ha en lyckad kväll på stan eller var man kan skapa en fantastisk fest middag med just den rätta stämningen.

Ingenting är omöjligt!