Frankrike

I det sydvästra hörnet av Frankrike finner man Biarritz en vacker stad längst med Atlantkusten som erbjuder ett stort urval av spännande aktiviteter.
Tack vare Biarritz sköna klimat är det en perfekt destination för konferensgrupper men även för individuella resenärer som tycker om att kombinera sol, bad, god mat och nya sensationer.
Vi kan erbjuda massor med roliga aktiviteter,
Varför inte en Baskisk olympiad?
Under 3 timmar organiserar vi en tävling som innehåller bl. a dragkamp, golf, fotboll och regional pétanque , eller varför inte en Hemingway afton.

Det är bara ett litet urval av de aktiviteter vi kan erbjuda just i Biarritz.

 

Paris, ach Paris! Staden av ljus.

Ett besök i Paris är aldrig fel. Vacker som en dröm oavsett vilken årstid man än väljer. Seine, Notre Dame, Tuillererna, Louvren, Trocadero, Eiffel tornet, Champs Elysée, caféer, Quartier Latin, Sacre Coer, mode husen, restaurangerna, operan, kabaréerna, ja vad mer finns att säga. Jo mycket!
Vi arrangerar för våra gäster och konferensdeltagare olika utflykter och aktiviteter till Mont Saint Michel i Normandie med en eftermiddag på cykel t.ex. eller till Loire dalen där vi besöker ett av de mest karaktäristiska slotten och med en lunch på ett av de många värdshusen.
Vi kan arrangera en underbar slotts middag på Chateau de Fontenailles strax utanför Paris.

Detta är bara ett par exempel på vad vi kan erbjuda att arrangera till våra konferensdeltagare och gäster.

Vin, vin och åter vin är ett genomgående tema i Bordeaux.
Vad skulle det annars vara? Placerat vid floden Garonne några mil från Atlantkusten är Bordeaux omgiven av de bästa vingårdarna i världen. Medoc, Pomerol, Saint Emilion och Sauternes för att nämna några.
Utflyktsmål lär man ju inte sakna.
Kombinera med ett besök på Chateau des Vigiers i Monestier, en knapp timmes bilväg från Bordeaux, vårt eget lilla smultron ställe med en underbar golfbana och ett fantastiskt kök.
Vi har bott där själv och hade mycket svårt att resa där ifrån.

Rekommenderas varmt!

Nice, en av Europas mest charmiga semesterorter för att inte tala om en mycket läcker konferensdestination.
Här tävlar konstmuseer, musikteatrarnicemed ett intensivt nattliv med många olika nöjen, sol och bad.
Tänk att mitt i vinter rusket ta en tur längs strandpromenaden under en sol som skiner här mer än 2000 timmar om året. Det ni!