ERFARENHET sedan 1970 talet

På 1970-talet arbetade jag med logistik för FN i Mellersta Östern . Fortsatte på FN:s resebyrå Mellersta Östern.

Blev så småningom chef för resebyrån. Sysslade då primärt med rundresor närområdet: Israel, Jordanien, Egypten. Syrien. Även smycket rundresor i Afrika och Asien.

Har under åren arbetat med allt inom branschen: charter, buss, reguljärflyg, konferenser, mässor, biluthyrning, kryssningar, turism till Skandinavien m.m. m.m.

Minst 180 dagar resande varje år

Jag åker med på många resor och gör ständiga kontroller för att säkerställa kvalitén och hitta & studera nya hotell , restauranger och intressant sightseeing. Allt för att uppnå bästa kvalitet.

Varje resa blir ett rent hantverk och alla ingredienser är mycket noga utvalda utifrån många års erfarenhet och kontakter. Alla resor utgår ifrån min erfarenhet och det jag tycker om.

Arbetande VD med erfarenhet från 50 länder.

Under 40 år har jag även arbetat som reseledare på många destinationer (över 50 länder)..

Jag försöker vara med på resor minst 8-9 månader varje år. Jag ser, observerar och justerar resorna för att de skall bli ännu bättre, och försöker undvika standard lösningar samt undvika turistfällor (som jag personligen ogillar).

Resorna är planerade så att vi alla skall ha trevligt, njuta av tillvaron, slippa packa upp & ner varje dag, uppleva mycket utan jäkt samt känna oss som gäster istället för turister.

Jag kan inte vara med på alla resor men mina kollegor som jag arbetat med i många år är då med. Våra duktiga reseledare och guider (minst 2st på varje resa) är med från första till sista dagen , bor och lever med gruppen. Klicka här så kan Du se i vilka länder jag arbetat de senaste 40 åren.